Over ons

 

Wij zijn een gespecialiseerde multi-merken kledingboetiek met al meer dan 30 jaar ervaring in de modewereld. Wij runnen deze modezaak met ongelofelijk veel toewijding en met oog voor kwaliteit en service. Bij ons is de klant geen koningin maar een keizerin! De zaak werd in september 1982 opgebouwd door Joceline Geerts. Gepassioneerd door de evolutie in de modewereld maakte ze haar droom waar. Ze begon in de vroegere winkelruimte van haar vader, de "elektrokliniek". De klanten waardeerden het aanbod en maakten al graag hun keuze "achter de schermen"; zo werd trouwens de naam van de zaak geboren. Vandaag kent iedereen “Joceline van achter de schermen”, ze is het kloppend hart achter deze modezaak. Ze is ongelofelijk geliefd bij haar cliënteel, dit verklaart waarom zoveel klanten over de jaren heen, goede vrienden geworden zijn. In 1986 verhuist ze met wieg en kinderwagen naar de Groenlaan. Daar verbreedt ze het modegamma en zorgt ze voor verfijning en vernieuwing. 1993; een nieuwe uitdaging wenkt: de modezaak start met een bruidscollectie. 1995 Een belangrijk jaar in de geschiedenis van achter de schermen, ze verhuizen naar een nieuwe nog ruimere locatie aan de Markt in Herzele en openen een bijkomende schoenenafdeling.

 

We zijn ondertussen al bijna 35 jaar verder. Vandaag is achter de schermen een must voor wie houdt van mode en kwaliteit. In de herfst van 2016 ben ik samen met mijn echtgenoot in haar voetsporen getreden. We bouwen voort op wat zij al die jaren zo belangrijk vond… Haar cliënteel. En trouwe klanten weten dat “achter de schermen” toch wel een heel bijzonder plekje is. Ze voelen er zich thuis; een lekker kopje koffie, een stukje taart en een gelegenheid om het hart te luchten of intens geluk te delen. Onze geliefde verkoopster Nancy is natuurlijk ook nog steeds van de partij. Ze zet zich in voor de klant, elke dag met ongelofelijk toewijding.

 

Een persoonlijke aanpak vinden wij zeer belangrijk… oké, webshoppen is hip en trendy maar niks zo leuk als uren passen in een kledingparadijs waar je bovendien kan luisteren naar stijl- en kleuradvies. Voor ons is elke dame uniek en is elke vrouw een schoonheid.

 

We kennen ons vak en kleden dames mét stijl en karakter. Zoals het modeicoon Coco Chanel het ooit verwoordde: “I don’t do fashion, I am fashion”. We durven het gerust toegeven; we zijn een krak in wat we doen!

 

Wij hebben een zeer breed aanbod van tal van Europese merken, van maat 36 t.e.m. maat 52, voor elke gelegenheid, voor elk type vrouw. We ondersteunen designers van kleinere modehuizen uit Italië, Spanje, Duitsland, Frankrijk en zo verder. We zijn ook gekend voor ons uitgebreid aanbod aan accessoires. Elk seizoen is het een hele klus om de bijhorende handtas, sjaal, juweel en schoenen te vinden. We kopen aan, kleur op kleur, assortie met de outfit. In schoenen gaan wij van maat 36 t.e.m maat 42.

 

Naast de stadsmode bieden wij ook een enorme keuze aan bruids- en coctailcollecties. In een apart ruimte in de winkel geven wij u de tijd om rustig te passen met alle aangepaste accessoires.

 

We verwelkomen je graag in onze prachtige modezaak.

Tot binnenkort!

 

"

I don't

 

"

Coco Chanel

I am fashion

do fashion

Like us. Follow us. Share our passion!

Copyright @ All Rights Reserved